Sen
Hledíme na nebe plné hvězd,
ležíme ve vlhké trávě.
Daleko od velkých rušných měst,
spustila jsi kolotoč emocí v mé hlavě.
Ležíme vedle sebe,
tvůj pohled mě hřeje za chladné noci.
Jak krásně je mi u tebe,
z tvého pohledu se mi hlava točí.
Oplatím ti tvůj úsměv,
v té chvíli se ke mě nakloníš....
Do ucha mi pošeptáš ,,Miluji tě" ,
pak mě něžně políbíš.
Potom se probudím,
probudím z toho nádherného snu....
Proč nemůže být skutečný?
Přečteno 433x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Labanda
Komentáře (2)
Komentujících (2)