S Tebou přišlo..
Anotace: bejvávalo, bejvávalo, bejvávalo blaze..
S Tebou přišla nová naděje, oheň co mě v zimě zahřeje.
S Tebou přišel východ slunce, jako princezna dočkajíc se svého prince.
S Tebou přišla láska, co mi tolik chyběla, kvůli níž jsem se doposud jen trápila..
Komentáře (0)