Na dno
Na řeku namaluj
slzavé kruhy
vyplakej štěstí
očima duhy
sčítej dál
vlnu za vlnou
utop svou lásku
nadruhou
potop se
s výkřikem na dno
to šlo by ti
docela snadno
utop mě
podvodním stínem
nahým jsem
zatížen klínem
vydechni ve tmě
poslední větu
ztrácím se
v tomhle tvém světu
Přečteno 410x
Tipy 35
Poslední tipující: Sweet KiWi, Markéta G., Bíša, Lea Aura, Holis, symphonicsoul, Kars, hašlerka, zelená víla, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)