Čekání
Co je čekání?
je to něco, co visí ve vzduchu a ty nevíš,
jestli máš nebo nemáš...
Je to jako si házet mincí,
rub a líc,
mám nemám...
Je to něco, jako udělat krok do neznáma,
nevíš co tě čeká.
Ale to čekání je jako adrenalinová injekce
dodá ti odhodlání,
nečekat a jít....
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, PANGÁSIUS, Chicki
Komentáře (0)