Dvě slova
Pro někoho póza pouhá,
pro mě život i smrt.
Co se dokáže v těch slovech skrývat?
trpkost, naděje, touha...
Kde se bere síla vyslovit je?
V zákoutích nejtajnějších,
v nedostupných výšinách.
Tam doufají v něžné probuzení,
milenecké pohlazení,
vzájemné propojení.
Ta dvě slova,
odhalující podstatu světa,
stvoření i zničení.
Slova ,,MILUJI TĚ".
Přečteno 684x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, ilona, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)