Zas a znovu
Zas a znovu,
v svitu levandulí,
utápíme duši,
pod kaskádami
ze slz radosti
a úsměvů smutku...
Zas a znovu,
za okny z vánku,
tak lehkého nad
hradbami mraků,
které dělí naše sny,
a pozorují nás,
s úsměvem na rtech
letmými pohledy,
jak zas a znovu
a naposled...
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: fuu, ilona, Iwushak...
Komentáře (0)