sevři mě pevně jemně
říkal jsi
ptáci už řvou
ani mráz jim peří nespálí
jejich vnitřní hodiny
koketují s jarem
už
a tak jsem vstala
křikem
odešla za Tebou
a řekla jen -
sevři mě pevně jemně
a tys to tiše udělal a dál
nosila jsem pro Tebe krajky
nosila jsem Ti barevná sklíčka
stuhy
a na tisíc lesklých penízků
se mnou jsi, lásko
přece
nebyl chudý
a pak
než jsem Ti stihla napéct
ty nejkřupavější rohlíky
zavoněla Ti jiná káva
prý muži to tak mají
nic to neznamená
jen
se to tak prostě stává
a ptáci už zase řvou
já nově s jarem vstávám
a drobné
co zbyly
počítám
Přečteno 579x
Tipy 29
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Okřídlená Lištička, Sleepwalker, NikitaNikaT., Dota Slunská, ilona, enigman, Bíša, Holis, Jana M., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)