Zatím co spíš
Dotýkám se tvých něžných tváří,
růžolících se ze snění.
Dotýkám se jediného štěstí,
jenž smutek v radost v srdci promění
Šeptám ti slůvka nejtajnější,
se sny ti v jedno splývají.
Ty ležíš jen ve snění zahalená,
jak hvězdy, též svou krásu neskrývají.
Vplétám ti do vlasů svou lásku,
hloubš do bdění se propadám.
Jen jediným stisknutím a náznakem úsměvu,
celým svým životem tobě se vydávám.
Přečteno 563x
Tipy 8
Poslední tipující: PPetrushka, susana načeva, Sima, Mraveneček, Bíša, Frosty28, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)