zítra
Anotace: Budu na to myslet ZÍTRA
Zítra,
dnes ráno vítr se obrací,
zítra,
přes noc jen láska se neztrácí,
zítra,
řekneš si dobře bude zas,
zítra,
v myšlenkách přijdeš mezi nás,
zítra,
už vidím úsměv tvůj,
zítra,
tak chvíli zastav se a stůj,
zítra
ani nikdy neskončí to co bylo,
zítra
a to co z naší lásky ještě zbylo,
zítra
snad se promění aspoň v přátelství.
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Eru Alonnar, Frosty28, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)