Umění dávat
Anotace: Krátké,leč výstižné.
Umím lásku nejen brát,
však plné hrsti rozdávat.
Rozkvétám jen párkrát v roce
a to jen pro toho,kdo je hoden
mého srdce!!!!
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: Sweet KiWi, Frosty28, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)