Zasněná
Na mokré trávě leží slon
a zasněn hledí do dálky
stín se světlem jdou do války
mravenec drží amplion
a káže sbírat korálky
Duha se na dluh drží nebe
a barví kapky do odstínu
nad jezerem se z oblak dýmu
prodírá krásný odlesk tebe
faun tancem chce snad zahnat zimu
Srdce se v ruchu rychle chvěje
noc stahuje svůj temný plášť
vyhnány byly závist a zášť
vše k mladé lásce rychle spěje
smích v kralování střídá pláč
Čas odletěl na dovolenou
až do jiného století
a ruší stará prokletí
samota klečí na kolenou
když ležím ve tvém objetí.
Přečteno 446x
Tipy 16
Poslední tipující: Slečna M, ilona, zelená víla, Jiří I.Zahradník, carodejka, stravla, hašlerka, labuť, vodnař, Sweet KiWi, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)