Každé čarovné dívce
Anotace: Starší miniatura rozšířená o druhou sloku.
Sbírka:
Z mládí
(před rokem)
Očekávám
v autobuse
tiše sedím
sadu tvých očí
jak voyer
a čtu knížku.
Každý večer hledám hvězdičku
za tvými slovy.
(S ročním odstupem)
Ale slova vyprchala
jako kofein z kávy
nebo kalcium z Nesquika
A je to tak dobře
-konečně mi nebráníš spát
a mlékem zalévat
nekomplikovanou
lásku
oboustrannou
Přečteno 408x
Tipy 11
Poslední tipující: Boudicca, TetaKazi, Psavec, Labanda, CULIKATÁ, humus, rezina, Jiparo
Komentáře (1)
Komentujících (1)