Broučkovi
Vím že už dávno jsi sama
a že ještě nejsi vdaná
pust mě k sobě trochu blíž
at mou lásku ucítíš.
Já nechci toho až tak moc
já všiml si že tajně voláš o pomoc.
Voláš tam do dáli
kde lišky dávají dobrou noc
já stále slyším Tvůj hlas
já chci Ti pomoci lásko včas.
Otevři srdíčko otevři ho do kořán
miluji Tě k zbláznění
není to jen mámení.
Dítě by si chtěla
to dobře vím
nebudu tlačiti
budu si Tě vážiti.
Nečekej na nic
a věř mi naplno
chlap který lže
nestojí za nic.
Jsem tady jen pro Tebe lásko
snesu Ti modré z nebe
lásko já chci jen Tebe.
Přečteno 557x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)