Anotace: Jen tiše.... pšt nemluv a žij tím okamžikem vzpmínky...
Jen tiše stát,
nedýchat...
Těžce slova,
polykat...
ze rtů,
se mi
derou,
s mojí
myslí se
perou...
Tiše hladit
Tvůj stín
v záplavě
kopretin...
Tiše jen
vzpomínat,
zbytek světa,
už nevnímat...