Tahle báseň na mě působí dojmem, že se příliš snažíš a jen málo se teho vrací... tedy mám tím na mysli, že občas jsme každý příliš naivní a snílci, ale všecko má své meze, nesmí se člověk toliko trápit... Pak začně dělat hlouposti a sekat jednu chybu za druhou. To už není láska, ale muka pro obě strany, to už je 100% ztráta a je potřeba vykročit jinam...
14.02.2010 07:49:00 | NikitaNikaT.
Krásné vyznání a asi jsem fakt ujetá, ale mě se tam úplně líbí, jak píšeš "...byl si můj sladkej prevít..." :o)..jo, to jsi byl...
12.02.2010 03:08:00 | Giginka
S nešťastnou láskou je kříž....Někdy je ale lepší stáhnout se a lásku příliš nedávat najevo.Třeba to on jednou pochopí,naděje přece umírá až po nás...
Hodně štěstí.
11.02.2010 15:24:00 | modrá...
Krásně napsáno...přeji ti aby pochopil co je pravá láska
někteří chlapi se řídí ne srdcem ale však víš ..něčím mnohem níž.Časem pak poznají co ztratili..pak záleží na ženě zda je ochotna to skusit znova a odpustit.DÁVÁM VELKÉ st!A DRŽÍM PĚSTI.
11.02.2010 08:47:00 | xoxoxo