Podvedl si...
Již dnes ti povím,
proč po večerech slzy roním,
má ústa budou pravdu mluvit,
že nebudu se k tobě tulit,
před tebou budu na kolenou klečet,
pochopíš proč pak budu brečet,
zklamal si, ale nechci tě ztratit,
všechny city rychle zhatit,
nechci abys mi líbal líc,
už z věrnosti nezbylo nic
a tak křičím z plných plic,
táhni už tě nebudu chtít vidět víc!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)