Má družka
V padající tmě
následuju stín
v slovo štěstí
věřím stále míň
Na jarním palouku
čtyřlístky kdosi pokosil
v železářství o podkovy
lidi rvou se ze všech sil
Ani svíčky na dortu
nesplnily přání moje
a ta hvězda z nebe
spadla kamsi do hnoje
Štěstí
možná zlatá muška
samota
toť má nová družka
Přečteno 343x
Tipy 15
Poslední tipující: ilona, Jiří I.Zahradník, Lioness, Sidonie89, zelená víla, Zefi, nejsembásník, Niky88, Giginka, CORONATION, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)