Čtrnáctý únor
Anotace: Všude se píše, mluví o lásce ... zmíním se též, popřeji ... ale nejen pro tento den ... pro každičký den a to všem ... mám vás ráda ...
********************************************************
********************************************************
Čtrnáctý únor,
přišel Valentýn,
lásky čas
a žádný splín.
Je to den,
vypsán pro lásku,
jen pro tento?
Nutno otázku?
Přec každý den
je pro lásku stvořen,
do srdcí ať je
hřejivý pocit vložen.
Smích, radost, štěstí,
ve zdraví a s láskou,
ať po této zemi
jdeme touto cestou...
...přeji z celého srdce...
...nejen pro tento den...
....... S LÁSKOU .......
****************************************************************************************************************
Přečteno 415x
Tipy 17
Poslední tipující: Paulín, Niky88, Bíša, Giginka, Psavec, Pythonissa__, Linzerka, Mbonita, Petbab, carodejka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)