Dárek
Daruj mi to,
co máš nejraději.
Nepotřebuji modré z nebe..
Daruj mi jeden úsměv,
paprsky vycházejícího slunce.
Věnuj mi jeden pohled,
ten který nehážeš na každou.
Podrž mou ruku chvilku ve své
a ať se vrátí až po večerce.
Obejmi mě v náruči,
chci slyšet tlukot tvého srdce.
Přála bych si kousek
...
Tebe
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (0)