Romantická
Pro tvoje oči, pro tvé řasy
spřádám už léta naděje,
že se tě dotknu a z tvé krásy
postavím vzdušné peřeje
zlatistých vlasů, něžných tónů,
co se to se mnou událo?
Zdáli se nese píseň zvonů,
chvění mi na rtech zůstalo.
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, labuť, CULIKATÁ, Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)