Sladká jahoda
Anotace: Moja prvá báseň na tomto portáli snáď sa vám bude páčiť.
Tajne sa bozkávame v prítmí,
hýbu sa v nás tanečné rytmi.
Niečo nám však v láske bráni,
je to tvoj otec, ktorý ťa chráni.
Pery máš červené sťa jarná jahoda,
stretnutie s tebou nieje náhoda.
Dušami spojení sme jedným telom,
pobozkaj ma a lady tým prelom.
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)