Čím Ti jsem
Čím Ti jsem ...
snad tichým vánkem
snad vlahou nocí
snad sladkým spánkem
snad velkou mocí
snad žhavou láskou
snad slavným malířem
snad černou páskou
snad chrabrým rytířem
snad statným stromem
snad hřejivou náručí
snad pěkným domem
tak kdo mi zaručí
být šťastný
v tvém područí?
Přečteno 470x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, devcatko z jetele, Koza, Mbonita, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)