Slunicko
Anotace: jak nadherny je pocit,kdyz je clovek znovu milovan
Ahoj Sluničko...jak nadherně to zni z tvých ust,tvuj hlas hraje krásnou zvonkohru...jak nadherné je, dotykat se Tvých ust.Jsem tvuj anděl bez křídel sluničko...hřeješ a ne maličko.Jsi nádherna...sluničko...jsi mým snem ma objevená dusičko.
Přečteno 392x
Tipy 5
Poslední tipující: Ružka, strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)