Oči
Anotace: Oči, srdce, láska
Oči, srdce milovníka,
proč mám ráda zrovna tebe lichotníka?
Mám tě ráda víc a víc,
když tě vídím prolévá se mi tělem chtíč,
chtíc, abys mne miloval,
srdce si pro mne sužoval
pro tebe tady verše skládám
a své srdce ke tvému pokládám.
Přečteno 464x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Pythonissa__
Komentáře (1)
Komentujících (1)