Ledová královna
Anotace: ano,taková jsem já
Jsem ledová královna,
ústa plná lásky, srdce, že se tam ale žádný nevejde.
Jsem ledová královna,
neroztaju, věř mi, sladká slůvka, nech si pro jiné.
Jsem ledová královna,
mám tě vážně milovat?
Promiň, nemám prostě chuť!
Jsem ledová královna,
srdce mám jedovaté jako samotná rtuť..
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, BARBYE, Jacob P. Verlaine, ilona
Komentáře (3)
Komentujících (3)