Kdyby tisíc okamžiků
Na křídlech smutků blátěných
rozsévám bolínky zmarů
jak v dálných želízkách
horkých podzimních řas
když ještě šepotáš na víčka
z kašmíru.
Když slunko odmítá umírat
a my se stáváme soucitem
zboptnalých hříchů
když už není co pro slzy zhasínat
ani proč srdce své vracet
Přečteno 650x
Tipy 74
Poslední tipující: Roger, synanceia, Zlatičko, Sisinka, T-Mac, Anura, Ori Eremos, Holis, slečna.závist, Žqáry, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)