14.02.2010
Anotace: Věnováno...Tobě...Tvým očím...Tvému úsměvu...Tvému srdci...
Věříš na lásku?
Pokládám ti tuhle otázku.
Je něžná i prudká
Uplakaná i smutná
Věnována i přející
Chladná i studící
Je jako motýl ,který nemá křídla
letěl by k Lásce, ale došla mu síla.
Věnoval by jí každé slovo
je němý ...tak nemá mnoho.
Ani já, nenabízím modré z nebe
Nebudu Ti lhát,že nechci Tebe
Jen kouzlo co ve snech bývá,Ta
vteřina je má tajná síla.
Vidět Tě...Milovat se s Tebou
pod oblohou modro-černou.
Vnímat Tě a slyšet Tvůj hlas
nebát se, že na to nebude čas.
Být Tvou kráskou už ne ve snech
Být Ti hvězdou ale i přez den
Být tou, co ti tolik schází s
úsměvem i stálou frází...
Toužící a přesto pořád Tvoje
Ve stínu nahoty,nahá a chtěná
v Tobě.
Smutná jako zvadlá růže
bez vody jí těžko zmůžeš.
Nabídni mi křídla z peří
chci být u Tebe,na chvilku
a....zemřít....
Přečteno 576x
Tipy 20
Poslední tipující: enigman, hašlerka, Analisieren, Mario de Janiero, hypertenze, Niky88, Bíša, bobi bobie, Jiří I.Zahradník, Giginka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)