Podívej se mi do očí
Podívej se mi do očí,
Když chceš vidět radost,
Podívej se mi do očí
A poznáš, kdy mám smutek.
Podívej se mi do očí,
Když chceš znát pravdu
A oči zavři,
Když je ti milejší lež.
Vždycky se mě nemusíš ptát...
Podívej se mi do očí
Přečteno 525x
Tipy 9
Poslední tipující: Pythonissa__, ilona, Lioness, zelená víla, Bíša, hypertenze
Komentáře (1)
Komentujících (1)