Miluji....
Anotace: Takové nádherné vyznání lásky,mi poslal k dnešnímu svátku zamilovaných můj přítel Milan,kterému touto cestou děkuji za vše co pro nás dělá.Myšáčku,moc Tě miluji!!!
Miluji Tvé oči zářící a Tvé tělo chvějící.
Miluji Tvá ústa,Ty jediná ze sta.
Miluji Tvé tělo,které dotýkat by se mě chtělo.
Miluji Tvá nečekaná slova,
Miluji to,co se v nich schová.
Miluji Tvé vlasy,které jsou údivem Tvé krásy.
Miluji Tebe celou,bez jediné chybičky
a kdo mi nevěří,nepoznal bolest dušičky.
Komentáře (0)