Těžký úděl ženy
Anotace: ze zásobníku mých nspirací
Stihl mě těžký úděl ženy
Za nocích jsem tklivá byla
Má duše, prázdné čtyři stěny,
se vírem stínů utopila
Najednou pálím prahnu hořím
beze smluv platím drahé ceny...
Celý svůj rozum a to jen zatím
Stihl mě těžký úděl ženy
Stihl mě těžký úděl ženy
ve vinných sklenkách jsem vodu pila
Teď ale Pravá žízeň se mi
ze srdce ke rtům rozproudila
Neváhej Pálit, nebo Hasit!
každý dech trápí moje vjemy
Nevíš, že jen Ty mě můžeš spasit ?
Stihl mě Těžký úděl ženy.
Přečteno 400x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, zelená víla, Bíša, CULIKATÁ, Kars, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)