Zakázané ovoce
Anotace: vím co smím, a vím, že tebe nesmím
Proplést prsty, spojit dlaně,
dívat se ti v šeru do očí.
Přitisknout rty letmo na tvé,
čekat až svět se roztočí.
V tu chvíli Bože zastav tok času,
ať minuty už neplynou.
Ať můžu vychutnat tu nesmělou krásu,
a mít ji směle nevinnou.
Půvab tvého těla,
chci hltat v němém úžasu.
Cítit sladkou vůní,
když rukou zajedu ti do vlasů.
Tvoje tvář je dokonalá, lehce snědá,
a tvůj pohled zve mě blíž,
marně toužím, třikrát běda.
chtěl bych...nesmím...ty to víš.
Přečteno 373x
Tipy 5
Poslední tipující: jarmil, Larey, CULIKATÁ, Zpátky
Komentáře (1)
Komentujících (1)