Úsměv tvůj...
Anotace: A STEJNĚ JE PRO TEBE....
Sílu mi dává každý úsměv Tvůj,
cítím miláčku, že jsi jen můj.
Jsi má rozkvetlá louka plná kvítí,
a sluníčko, které hřeje mě a celý den mi svítí!
Jsi života mého pramen
a v mém srdci zapálený plamen.
Cítím k Tobě ten nejvřelejší cit
a že miluju Tě, není jen můj pocit!
Přečteno 568x
Tipy 14
Poslední tipující: ilona, Giginka, bejbyyyy, carodejka, NikitaNikaT., susana načeva, Květka Š., Mbonita, nejsembásník, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)