Možná,že.....
Anotace: Být druhou znamená prohrát!!!!
Možná,že chceš se mnou jednou žít,
možná,že chceš si mě i jednou vzít.
Já však v srdíčku velký zmatek mám,
i když se na Tebe stále usmívám!!!
Dej mi prosím novou sílu,
abych našla další víru.
Chci i nadále věřit,že jsem to JÁ,
ve Tvém životě,láska Tvá jediná!!!
Přečteno 459x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
Komentáře (0)