Panenka v dlaních
Anotace: ...tvých nebo mých...
Zas podléhám tvému woodoo
plně patřím myšlenkám tvým
zas neschopná bránit se budu
fantaziím tak vášnivým
vánek hladí jako ruce tvé
ve vlasech jemně si pohrává
vzduch přinesl vůně dráždivé
chvíle je kouzelně mámivá
dýchám frekvencí tvého dechu
zaklel jsi mě kouzlem tantry
jako rosa na lesním mechu
dokresluji něhu do souhry
ať se země stejně točí
v rukou držíš otěže osudu
podíváš-li se do mých očí
pak poznáš chuť mého woodoo...
Přečteno 414x
Tipy 42
Poslední tipující: jedam, ilona, vodnař, enigman, WhiteSkull, TetaKazi, susana načeva, Impresse, Kubino 2, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)