Bonbón
Jsi pro mě zabalený bonbón
nevím, jakou bude mít chuť
voníš po pampeliškách
na autobusových zastávkách
toužím tě poznat
rozbalit tvé srdce
usmát se na tebe
zavřít oči
chytnout tě za ruku
chtěl bych být s tebou
ale možná se jen pletu
jsi výplod mé fantazie
vytvořená z lásky
obraz, který jsem namaloval
pastelovými barvami
ve vínovém opojení
nevím
dej mi znamení…
Přečteno 506x
Tipy 39
Poslední tipující: E.deN, padající do neznáma, TetaKazi, Linda Etschyick, Laivindia, dream in emptiness, LeeF, Sukuba, Kačenkáá, Isquieasuus, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)