V tom nejstudenějším nebi

V tom nejstudenějším nebi

Anotace: ...

S jizvou,
svalovým vláknem,
hluboko v srdci,
nikotinový opar,
a pocit,
arytmie,
...v nás,
lásko ...
zastavil se čas,
zpomalil dech,
k potlačení bolesti,
bez tebe,
mé štěstí,
padá jako sníh,
v ledovém království,
uprostřed zimy,
vločky z pocitů ,
kreditkou sekám,
studené stíny,
a ty,nejsi tu ...
má,polovina srdce,
ta čistá,
ta ryzí,
roztrhána,
mizí ...
bez tebe.
Autor Chonglee, 16.02.2010
Přečteno 444x
Tipy 9
Poslední tipující: Víla, ilona, Bíša, rry-cussete, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle si musím zapsat...

12.07.2011 10:06:00 | Víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí