Vzácný
Ve stavu beztíže,
kde se už nějakou dobu nacházím,
nejsou žádný problémy.
skoro žádný potíže.
Jak růžový brýle na nose mít,
jak Komenskýho mámení...
Škoda, že jsou tyhle chvíle
tak hrozně moc vzácný.
Vzácnější než všechno zlato světa...
Ale stejně se těším na každý nový den,
na den s tebou fyzicky
na den s tebou v myšlenkách
na noc, na sen který mi přinese.
Těším se na vše,
co je nějakým způsobem spojeno s tebou,
to znamená na úplně všechno.
A každou chvilku,
každou desetinu sekundy
si užívám jako poslední kapku vody...
Přečteno 392x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Bíša, CULIKATÁ, kleopatra.sedma, Prinzeschen
Komentáře (2)
Komentujících (2)