Je jako pohádka
Anotace: ..nejde z ní na poprvné poznat o čem je...je o zasnoubení..každý to asi pochopí jinak
Láska je jako pohádka,
houpe se na vlnách snů,
v očích máš teď jenom pozlátka,
nadešel den D z tvých dnů.
A teď je zde volba- ano či ne,
nevíš co cítíš, v tom zmatku citů,
chceš říci ano a v krku ti prahne,
co cítíš? teď už jenom vůni květů.
Přečteno 477x
Tipy 8
Poslední tipující: Květka Š., Psavec, CULIKATÁ, jaňa, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)