řeka
Anotace: ... všem řekla jen ...
.
„jdu teď ven“
pak bez polibku
vyběhla si
a ten sen
se opakoval
každý den
rozevlátá
všem kamínky
rozhodila
a bez ohledů
na dávná přání
maminky
každý její sen
kostku pořád
vracel šestkou
až si řekla
teď se štěstí
rozevírá
pod touhami
mužských najdu
své kořínky
i pod pařezy
lesy vezmu
bez milosti
a pak lilo
až nezbylo
žádné dřevo
v písku výtek
jen Sahara
s prázdným vádím
uprostřed
i ten déšť jí utek
.
Přečteno 408x
Tipy 22
Poslední tipující: hašlerka, 6thSun, Churry, labuť, Lorraine, CULIKATÁ, Lota, Psavec, jedam, carodejka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)