Spousta krásných slov..každý z nás se tak někdy cítí, jen to málokdo umí tak krásně podat=)
22.12.2005 23:20:00 | ..Lucie..
sem to trochu poplet :))
byť chlad je na srdci tvém..
a měsíc skryl svou zář..
do pláště z roztrhlých mraků..
***
zítra.. zas přijde den
slunce ti zahřeje tvář
a dá vale všem zlým drakům ...
09.12.2005 20:28:00 | Bean
byť chlad je na srdci tvém..
a měsícem skryl svou zář
do pláště z roztrhlých mraků..
zítra.. zas přijde den
slunce ti zahřeje tvář
a dá vale všem zlým drakům :))
09.12.2005 20:26:00 | Bean