Anotace: "K"
Všechno zakázané mě odjakživa přitahovalo! A v lásce
je přece mnoho tajemství a neprobádaných oblastí propadávajících do slastí...a Tvá báseň je skvělá ST!
18.02.2010 12:18:00 | Acham
Jakoby v tom bylo mnoho lásky, kterou ale nesmíš úplně mít... ale možná se mi to jen zdá...
17.02.2010 13:49:00 | labuť