Dary za nic
Anotace: Neplatíš za ni, proto je tak vzácná
DARY ZA NIC
Koupil jsem polibek
hned mi ho vzali
nevadí – řeknu si
stejně byl malý
Koupil jsem prstýnek
v salonu krásy
nevadí, že pro tu
co nemá vlasy
A dal jsem růžičku
té co mě nechce
nevadí, že už
plave si v řece
Podal jsem ruku
a mezi prsty mi uvízlo
kočičí zlato
asi, že pomoh jsem
z dobrého srdce
asi za to
Měl jsem rád dívenku
jen se vysmívala
a srdce ukradla
tam co je teď skála
a duši ukradla
do svého hrníčku
kde já teď najdu ji
tu zatoulanou dušičku
Taky jsem pochopil
že jsou věci neměnné
že jsou chvíle marněné
že je á a nebo bé
ale obě nikdy ne
Píšu ti, víš, jsem teď sám
a třeba ty jsi sama
možná znáš jak já
ta stále stejná rána
a večery – taky stejné
stále ty chvíle opuštěné
Chtěl bych spát
pod hlavou tvoje vlasy
dlaň svou mít ve své dlani
a ne jenom vzpomínat na ni
Měsíc se schovává
za okenní rám
a další větu
už nestačím dopsat tam
Komentáře (1)
Komentujících (1)