Konec lásky
Zbyla nám jen prázdná síň,
jen svíčka na hřbitově,
a možná že daleko míň,
a snad i to je hodně.
Výstřely přímo na srdce
se rychle blíží k cíli,
krev odkapává do sněhu,
a mráz je něžně bílý...
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Izza
Komentáře (0)