nenavidím
Nenávidím jak se směješ ,
když bubáka v prostěradle dělám.
Nenávidím jak sladce koukáš ,
když si se sexem spokojená.
Nenávidím tě jak smutně koukáš,
když lásku ti najevo nedám.
Nenávidím společný chvíle v sexu,
v autě, na koleji, u krbu , chybí už jen dovolená.
Nenávidím když máš radost,
třeba z toho jak jsem byl na tvých závodech.
Nenávidím tvou spokojenost,
když jíš tabulku čokolády.
Nenávidím tvou chuť na sex,
jako to třeba bylo v bazénech.
Nenávidím tvé krásné tělo,
a už vůbec tvé krásné nálady.
Nenávidím tvé krásné oči,
ivůni tvých vlásků.
Nenávidím tvůj nádherný hlas,
ikdyž mluvíš jako anděl.
Nenávidím tvou radost,
když vyznáváš mi lásku.
A ze všeho nejvíc nenávidím sebe,
že tě neumím ani trochu nenávidět.
Přečteno 410x
Tipy 5
Poslední tipující: Davael, Petite Francaise
Komentáře (2)
Komentujících (2)