Mlčení
V nekonečném mlčení,
zvedl se oblak pochybností,
zatemní srdce žárlení,
krev pění potupnou zlostí.
Posvátnou víru nahlodává,
v budoucí příště společné,
když útěchy se nedostává,
když mlčení je výřečné.
Nevíš jak začít?Nevíš čím?
Co musím vědět!Napovím.
Není odpověď bez otázky,
proto se tě lásko ptám -
Zda cítíš ke mě pouto lásky?
Jestli už ne,…tak já to vzdám.
..ale...nemohu říct přísahám…
Přečteno 531x
Tipy 33
Poslední tipující: Zdeněk Farkaš, enigman, Marfuša, Pevya, ilona, Zasr. romantik, nejsembásník, bobi bobie, Juraj Hrom, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)