:-(
Anotace: trápení do kterého se připlete další...
Stín očí pod víčky neustále mám...
Čí oči to jsou? Čí pohled mi nedá spát?
Jen toho, koho nemohu teď prostě milovat.
Za zády s mým temným stínem, od ně nemohu se hnout,
který neustále hlídá mě a nedá spočinout.
Musím vymanit se z jeho moci a znovu začít žít,
pak možná někdy v budoucnu budu smět Tě políbit!
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Davael, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)