Ač řekli jsme si sbohem
Anotace: jen prožít tuhle chvíli
Ještě jednou bych si rád
přičichl k trávě před tvým domem
a tajně ke tvým vlasům,
ač řekli jsme si sbohem.
Šiframi úsměvů
sdělit tajná přání,
tisknout se s pocity,
co chodí bez pozvání.
Nečekat na zázrak,
jen prožít tuhle chvíli,
pak si smutně zamávat
a vědět, že jsme byli...
...zamilovaní.
H
Přečteno 367x
Tipy 29
Poslední tipující: Anye, Gabrielle, Antares, Vanilková Ninja, Divoženka1, Eru Alonnar, snupicek, nejsembásník, Bíša, Psavec, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)