Miluji
Anotace: co se dá více dodat?
Nad papírem prázdných stran,
tvůj pohled z bělostných očí,
jedna z mnoha prvních milostných ran,
kdy věčnost nad mořem se tkví:
Miluji,
koutek prázdného domu,
kde nachází pár písmen…
Miluji,
bez hvězd prostou oblohu,
kde tvé bělostné oči září…
Miluji,
vesmír beze všech temnot,
Miluji,
a tedy pouze po tobě toužím…
Nad papírem prázdných stran,
nad noblesou mořských vln,
pod křídly bělostných racků,
jen miluji a toužím…
Přečteno 619x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Bíša, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)