Letní dny
Anotace: Miluji léto. Je to nejkrásnější období roku.
V mé duši je víra čistá,
má mysl prosí o soucit.
Letní dny se bosa brouzdám.
Láska se v srdci klíčit chystá,
myšlenka jistě zná ten cit.
Letní dny se travou brouzdám
a nohy přesně ví kam jít.
Utíkám rosou přímo tam
kde tvé kroky moje spojí.
Letní dny se bosa brouzdám.
Rty chvějící se touhou znám.
Oči vidí jak tam stojí.
Letní dny se s tebou brouzdám
a srdce přesně ví kam jít.
Přečteno 433x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Koza, ilona, Bíša, CULIKATÁ, labuť, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)