Zpověď mého těla
Anotace: začíná se pohybovat na opravdu tenkém ledě
Mé srdce umírá
na iluzi ve které žije
na zápach lásky
o kterou se samo bije.
Má duše zhřešila
na duši kterou nikdy neviděla
odsouzena k samotě
hříchem jenž z lásky činila.
Uřkl mě sám život
k osudu v zapomenutých zákopech
k boji kde generál velí bojuj
a sám si čte v nepřátelských sonetech.
O lehčím životě bez srdce
s jistotou vyraženou na čele
o čase stráveném se mnou i beze mě
kdy se vzdá té nešťastné role?
Přečteno 350x
Tipy 20
Poslední tipující: Bíša, hašlerka, Psavec, angelicek, Květka Š., WAYWARD, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Gudula, Kapka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)